3 millioner til basseng på Svanvik

Arbeiderpartiet satser på distriktene og går inn for å sikre bassengtilbud til skoleelever, lokalbefolkningen i Pasvik og Pasvik Folkehøgskole.

Vanlige folk skal ha gode velferdstilbud ute i distriktene, og befolkningsgrunnlaget i Pasvik har vært stabilt over mange år. Vi håper også på at dette er et av tilbudene som tilflyttere vil sette pris på, og som gir en god merverdi til lokalsamfunnet.

-Nå står bassenget på Pasvik Folkehøgskole i fare for å stenges. Det må vi forhindre, og derfor støtter Arbeiderpartiet i Sør-Varanger søknaden fra Pasvik Folkehøgskole på inntil 3 millioner, sånn at bassenget og garderober kan renoveres og oppgraderes.  

Først og fremst er det viktig med tilbud til skoleelevene, slik at svømmeopplæring og  -trening kan gjennomføres som en vanlig del av undervisningsopplegget.

- En grensekommune, som Sør-Varanger er, har nasjonal og internasjonal interesse. Pasvik Folkehøgskole har en viktig rolle også for hele fylket, og som sørger for at en rekke ungdommer får god kjennskap til og kunnskap om kommunen. 

Basseng for fremtida er en del av det å skape bolyst, og det vil Arbeiderpartiet også ha i distriktene.

Mariann Wollmann Magga, Sør-Varanger

8. kandidat på Finnmark Arbeiderpartis stortingsliste

mariann