Nestleder

Åse Eriksson

Logoped, 51 år, bor i Bjørnevatn.

Åse Eriksson

Jeg er 51 år og jobber som logoped ved Kirkenes skole. Jeg er opptatt av at vi her i Sør- Varanger skal oppleve at kommunen vår er en god plass å bo i. Det er viktig at vi fremsnakker det som er bra med kommunen vår og jobber aktivt for å endre på det som bør endres på.

Jeg er opptatt av frivillighet og dugnadsarbeid, og jobber som frivillig både på ulike musikkfestivaler og i idrettslaget i 9910. På den måten gjør jeg en innsats for at kommunen vår blir en god kommune å bo i. Ellers er jeg opptatt av at kommunen har fokus på tidlig innsats for barn og unge. Som logoped er jeg opptatt av at barn med ulike språkvansker får den hjelpen og de hjelpemidlene som behøves for å kunne mestre hverdagen best mulig. Derfor ønsker jeg at Sør- Varanger kommune skal bli en dysleksivennlig kommune. 

Jeg er opptatt av at barn og ungdom som behøver ulike tilrettelegginger for å kunne delta i idrett eller andre fritidsaktiviteter får muligheten til det, uavhengig av helseutfordringer eller tykkelsen på foreldrenes pengebok. Jeg er opptatt av et godt samarbeid med fagforeningen og ønsker å sette fokuset på viktigheten av dette samarbeidet hos de yngere arbeidstakerne.